Vacature: Adviserend arts - Regio Antwerpen / Gent / Turnhout

Logo Landsbond der Christelijke Mutualiteiten
Functie
Adviserend arts - Regio Antwerpen / Gent / Turnhout (fulltime of partime)
Datum
07/12/2017
Provincie
Vlaanderen 
Functie-omschrijving

Als adviserend arts ben je in de eerste plaats ... een arts. Je bent niet verantwoordelijk voor de genezing van onze leden, maar dat maakt je impact niet minder groot. Zonder jouw tussenkomst, geen reïntegratie, geen route naar ander werk of zicht op zinvolle tijdsbesteding. En ook geen optimale besteding van socialezekerheidsmiddelen. Want elke terecht geweigerde tussenkomst maakt geld vrij voor een ander.


Concreet betekent dit dat jij je bezig houdt met:

 • Medische controle van de arbeidsongeschiktheid en nazicht van de voorgeschreven gezondheidszorgen.
 • Opvolgen van medische materie én wetgeving in de gezondheidszorg.
 • Je patiënten stimuleren om zich opnieuw in de arbeidsmarkt te integreren, en hen de weg wijzen naar een job die wél bij hun fysieke en mentale paraatheid past.
 • Overleggen met de behandelende arts, je collega-artsen en het team van paramedische medewerkers en verpleegkundigen.
 • Verslagen helder en kordaat opmaken, en een correcte administratie voeren.
Functie-eisen

We zoeken artsen met:

 • Een masterdiploma in de geneeskunde, eventueel aangevuld met een specialisatie in de arbeids- of verzekeringsgeneeskunde.
 • Zin om in teamverband te werken, zowel met collega-artsen als paramedici.
 • Goede diplomatieke en communicatieve vaardigheden (om ook slecht nieuws kordaat te brengen).
Omschrijving instelling

Kom zorg dragen voor onze maatschappij, en voor iedereen die er deel van uitmaakt.

 

CM is het grootste ziekenfonds van het land. Gedreven door solidariteit dragen we zorg voor meer dan vier miljoen leden. Ons doel? Aan elk van hen de best mogelijke omkadering geven zodat ze ten volle kunnen deelnemen aan de maatschappij. In die ambitie spelen adviserend artsen een bijzonder belangrijke rol.

Duur vacature
Onbepaalde duur
Arbeidsvoorwaarden  

CM is een grote organisatie met een heldere visie op gezondheidszorg. We geloven in de kracht van multidisciplinaire teams, en in de adviserende rol van artsen naar het brede medische veld. Daarom omringen we je op de best mogelijke manier:

 • Medische uitdaging – Als de ochtend start met oncologie, eindigt hij met psychiatrie. En intussen passeerden ook een hernia, een stoflong en een burn-out de revue. Als adviserend arts kom je elke dag complexe en boeiende pathologieën tegen, uit alle hoeken van je vakgebied.
 • Uitgebreide omkadering – Je bent uiteraard onafhankelijk in je oordeel als arts. Maar daar houdt je eenzaamheid op. Je beschikt over een team van collega-artsen en paramedici om je ideeën mee af te toetsen. En over een administratief team dat je helpt met het papierwerk. En over een grote organisatie die je het comfort geeft om permanent bij te scholen én de combinatie met je privéleven in balans te houden.
 • Aantrekkelijk salaris – Je wordt als bediende aangeworven met een vast contract en een mooi pakket loon en voordelen.
Vacaturenummer
MedWeb 774274

We verzoeken u nadrukkelijk van de onderstaande links gebruik te maken om te solliciteren of meer informatie aan te vragen.

Solliciteren
Meer informatie
Deze vacature blijft staan tot 08/23/2017