Vacature: Allround kinderarts met aandachtsgebied neonatologie en/of sociale pediatrie

Logo Bravis ziekenhuis
Functie
Allround kinderarts met aandachtsgebied neonatologie en/of sociale pediatrie
Datum
12/28/2017
Provincie
Noord-Brabant (Nederland)  
Instelling
Functie-omschrijving

U bent een enthousiaste collega die graag in teamverband werkt en helder en open met collega’s en patiënten communiceert. In het kader van verdere ontwikkeling binnen het Moeder&Kind Centrum zijn we op zoek naar iemand met aandachtsgebied of subspecialisatie neonatologie. Brede kennis in de algemene kindergeneeskunde en neonatologie is een vereiste.

Omschrijving afdeling

Het Bravis ziekenhuis is een dynamisch ziekenhuis met twee hoofdlocaties (Bergen op Zoom en Roosendaal) en drie buitenpoliklinieken. Het ziekenhuis heeft een verzorgingsgebied van circa 300.000 inwoners en biedt een breed palet van medisch specialistische zorg voor de regio West-Brabant en het oosten van Zeeland. In Bravis werken 260 medisch specialisten, 3.000 medewerkers en 250 vrijwilligers.

 

Onze vakgroep bestaat momenteel uit 15 kinderartsen (totaal 10,7 FTE). De gehele breedte van het vakgebied is vertegenwoordigd in collega’s met verschillende aandachtsgebieden. Ondersteuning wordt onder andere geboden door een kinderastmaverpleegkundige, kinderdiabetesverpleegkundige, kinderpsycholoog, logopedist, diëtist, kinderurotherapeut en kinderfysiotherapeut. Sinds mei 2015 is een nieuw gebouwd Moeder&Kind centrum met couveusesuites in gebruik genomen. Sinds december 2015 is de klinische afdeling Kind&Jeugd met 26 bedden volledig vernieuwd. Voor een goede continuïteit, wordt per week in een afdelingsarts voor het Moeder & Kind centrum en voor de afdeling Kind&Jeugd voorzien. De kinderartsen verzorgen een 24 uurs-aanwezigheidsdienst met compensatie de dag na de dienst. De poliklinische kindergeneeskunde wordt verzorgd op 4 locaties, waarvan de locaties Bergen op Zoom en Roosendaal de grootste zijn.

Reden vacature

Wegens het vertrek van een collega

Duur vacature
U kunt tot 8-1-2018 online solliciteren. Een eerste kennismakingsgesprek met de vakgroep wordt ingepland op 22 of 23 januari 2018.
Arbeidsvoorwaarden  

Het betreft een jaarcontract vanaf 1 juli 2018 met uitzicht op een vaste aanstelling. Aanstelling en salariëring geschieden volgens de AMS-regeling. Artsen die in 2018 de opleiding/fellowship afronden, worden ook uitgenodigd te solliciteren

Vacaturenummer
MedWeb 774486
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 02/07/2018