Vacature: Geneesheer-specialist Fysische Geneeskunde / Revalidatie

Logo AZ Glorieux
Functie
Geneesheer-specialist Fysische Geneeskunde / Revalidatie (full- of parttime)
Datum
12/20/2017
Provincie
Oost-Vlaanderen 
Functie-omschrijving

U werkt samen in dienstverband met 2 artsen fysische geneeskunde & revalidatie en 1 arts Reumatoloog. Bij uw aanvang kunnen de activiteiten alhier gecombineerd worden met een opleiding tot Revalidatie-arts in een ander (universitair) ziekenhuis. Uw basisactiviteiten zijn:

  • Consultaties en bijhorende technische acten
  • EMG
  • Hospitalisatie-revalidatie (35 bedden)

Voor de verdere uitbreiding van de dienst zijn er speciale interessepunten in locomotorische echografie en sportgeneeskunde.

Functie-eisen
  • U genoot de opleiding tot of bent bezig aan de opleiding Geneesheer-specialist Fysische Geneeskunde
  • U bezit een grondige kennis van  het Nederlands en Frans
Omschrijving instelling

vzw Werken Glorieux, met 1.200 medewerkers de grootste werkgever van Ronse, is actief in de sectoren gezondheidszorg, ouderenzorg en kind- en jeugdzorg. Ondersteund door een multidisciplinaire aanpak, biedt Werken Glorieux kwalitatief hoogstaande zorg aan alle leeftijden. Onze grootste instelling is het az Glorieux, een sterk regionaal ziekenhuis met 404 bedden, waarvan 56 bedden voor daghospitalisatie. Sinds 2003 behoort het ziekenhuis tot het Vlaams Ziekenhuisnetwerk KU Leuven.

Omschrijving afdeling

De dienst Fysische geneeskunde-Revalidatie-Reumatologie van az Glorieux te Ronse heeft een vacature voor een specialist Fysische geneeskunde/Revalidatie m/v (half- of voltijds).

Arbeidsvoorwaarden  
  • Combinatie met opleiding tot Revalidatie-arts mogelijk, al dan niet met activiteiten in een ander (universitair) ziekenhuis
  • Startdatum: in onderling overleg
  • Tijdsinvulling: half- of voltijds
Vacaturenummer
MedWeb 774481

We verzoeken u nadrukkelijk van de onderstaande links gebruik te maken om te solliciteren of meer informatie aan te vragen.

Solliciteren
Meer informatie
Deze vacature blijft staan tot 01/31/2018