Vacature: Senior assistent slaapgeneeskunde

Logo UZ Leuven
Functie
Senior assistent slaapgeneeskunde (Voltijds)
Datum
08/31/2017
Provincie
Vlaams-Brabant 
Instelling
Functie-omschrijving

Het betreft een fellowship binnen het Leuvens Universitair Centrum voor slaap- en waakstoornissen dat klinische topzorg levert aan alle patiënten met slaap- en waakstoornissen binnen een multidisciplinair zorgtraject (longziekten, neurologie, psychiatrie, psychologie, neus-keel-oor, tandarts/stomatologie).
Naast de polikliek is er daartoe een volledig uitgebouwd slaaplaboratorium voorzien met 10 bedden voor full polysomnografie, mogelijkheid tot polygrafie aan huis en een uitgebreid team van slaapverpleegkundigen en fysiotherapeuten, onder supervisie van een vaste medische staf. Er zijn bovendien wekelijks meerdere multidisciplinaire overlegmomenten en raadplegingen.

 

Functie:

  • Je wordt betrokken in het volledige spectrum van diagnostiek en behandeling.
  • Je krijgt de kans om je te verdiepen in de klinische zorg voor de patiënt met slaap- en waakstoornissen in het algemeen.
  • Je wordt actief betrokken in de interpretatie van polysomnografie (cardiorespiratoire signalen en slaap-EEG), in de opstart van CPAP en thuisventilatie en de opvolging van vele duizenden patiënten op CPAP voor slaapapneu, maar ook vele honderden patiënten voor thuisventilatie.
  • Verder draag je bij aan het klinisch onderzoek van de dienst.
Functie-eisen

Profiel:

  • Je bent neuroloog of pneumoloog met een bijzondere interesse in slaapgeneeskunde.
  • Je beschikt over voldoende kennis van het Nederlands.
Omschrijving afdeling

Voortrekker zijn in patiëntenzorg, opleiding en onderzoek: dat is waar UZ Leuven dagelijks aan werkt. Meer dan 9 000 professionals en experts zetten zich elke dag in om een kwaliteitsvolle en veilige dienstverlening te bieden op wereldniveau. Daar is het internationale JCI-kwaliteitslabel een mooi bewijs van.

 

UZ Leuven stelt zowel de patiënten als de eigen medewerkers centraal. Als Top Employer geeft het ziekenhuis hen ademruimte om zich optimaal te ontwikkelen. Om deze toonaangevende reputatie te waarborgen, is UZ Leuven op zoek naar een (m/v):

 

  • Senior assistent slaapgeneeskunde
Duur vacature
Leuvens Universitair Centrum voor slaap- en waakstoornissen (dienst longziekten) - Campus Gasthuisberg - 100% - duur van 1 jaar (met ingang van 1 augustus 2018).
Arbeidsvoorwaarden  

Aanbod:

 

  • Een boeiende, complexe en hoogtechnologische ziekenhuisorganisatie met continue uitdagingen op inhoudelijk vlak.
  • Een degelijk personeelsstatuut met talrijke extralegale voordelen.
Vacaturenummer
204494/MedWeb 774341
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 10/12/2017