Vacature: Arts-specialist in de pathologische anatomie

Logo AZ Alma
Functie
Arts-specialist in de pathologische anatomie (Voltijds)
Datum
11/09/2018
Provincie
Oost-Vlaanderen 
Omschrijving instelling

AZ Alma is sedert 2017 gehuisvest in een gloednieuw en modern

ziekenhuis aan de Ringlaan 15 in Eeklo. AZ Alma is een vooruitstrevend, regionaal ziekenhuis met 513 bedden. Maar liefst 120 artsen, 1250 medewerkers en 172 vrijwilligers staan er samen in voor een hoogstaand medisch en paramedisch zorgaanbod. Dé optimale schaalgrootte voor een gerichte focus op performantie, kwaliteit, veiligheid en innovatie mét

behoud van ons zo typerend warmmenselijk karakter.

 

AZ Alma beschikt over een uitgebreid aantal medische specialismen en heelkundige deelspecialismen, een gespecialiseerde spoedgevallendienst met MUG-functie, een intensieve zorgenafdeling, stroke care unit, coronaire care unit en sterk uitgebouwde pijnkliniek. AZ Alma is het meest moderne en uitgebreid geëquipeerde ziekenhuis van de regio. Het ziekenhuis heeft zich ingeschreven in het NIAZ acrrediteringstraject. Nieuwe collega’s vinden hier een ambitieus ziekenhuis waar professionele excellentie hand in hand gaat met “zorg met een hart”.

 

Reageer voor 6 december a.s. via onderstaande links.

Vacaturenummer
MedWeb 774696

We verzoeken u nadrukkelijk van de onderstaande links gebruik te maken om te solliciteren of meer informatie aan te vragen.

Solliciteren
Meer informatie
Deze vacature blijft staan tot 12/21/2018